WIFI

Groepen in het Melia Madeira Mare Hotel

Funchal is de perfecte bestemming voor groepen die houden van buitenactiviteiten en die zich verheugen op landschappen van oneindige natuurlijke schoonheid. Om alles te zien van de bergketens die deze stad kenmerken, moet u zeker een Levadawandeling maken en rond het eiland lopen om de verborgen schatten ook te verkennen.

Het water dat grenst aan deze Madeiraanse stad is een bezienswaardigheid op zich. Surfen scubaduiken, diepzeevissen, dolfijnen en walvissen kijken zijn zo maar een paar suggesties die interessant zijn voor groepen die houden van de zee en het uiterst aangename klimaat.

En wat denkt u van een blik op Funchal… vanuit de lucht? Neem de kabelbaan naar het dorpje Monte en maak een reis over de adembenemende natuurlijke kenmerken van deze locatie. De prachtige Botanische tuin is nog zo'n aantrekkelijke optie voor een dagtocht en ook deze is bereikbaar met de kabelbaan.

Omdat Funchal bol staat van traditie heeft het veel culturele mogelijkheden voor u in petto. Het Madeira Story Centre en het Themapark van Madeira schetsen de historische achtergrond van het eiland en bieden uitstekend entertainment voor gezinnen met kinderen. Wandelen door de kasseien straatjes van de stad, genieten van de typische architectuur of dineren in een restaurant met de regionale keuken in de oude stad wordt ook warm aanbevolen.

U hoeft niet persé naar een volksfestival om deze stad tot leven te zien komen. U treft een ruime verscheidenheid aan bars, pubs, discotheken en een casino, soms in het centrum van de stad en ook in de buurt van de haven.

Winkelliefhebbers komen aan hun trekken in de vele winkelcentra, merkwinkels en de traditionele borduur- en souvenirwinkels in het gebied. Een bezoekje aan de Lavradoresmarkt is ook een must, mede vanwege de dynamische, kleurrijke en unieke atmosfeer.

 
Check tarieven en boek online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.