WIFI

Grupper på Melia Madeira Mare Hotel

Funchal er en perfekt destination for grupper der sætter pris på udendørs aktiviteter og ser frem til at nyde landskaber af endeløs skønhed. For rigtigt at opleve den fantastiske bjergkæde der karakteriserer denne by, skal du booke en Levada vandretur og gå øen rundt og udforske dens skjulte skatte.

Havet udfor denne by på Madeira er en attraktion i sig selv. Surfing og dykning, samt fiskeri efter store fisk, og delfin eller hvaludflugter, er forslag der vil fryde grupper der sætter pris på havet og det komfortable klima.

Hvad med at se Funchal... oppefra? Tag en svævebane op til landsbyen Monte og rejs over de fantastiske naturformationer på dette sted. Den smukke botaniske have er et andet tiltalende valg for en dagudflugt og kan også nås pr. svævebane.

Da Madeira drejer sig om tradition, er der mange kulturelle oplevelser du kan nyde. Madeira’s historiecenter og Madeira’s temapark sporer øens historiske baggrund og er god underholdning for familier med børn. En gåtur i de brostensbelagte gader i byen, hvor du beundrer den typiske arkitektur, eller middag på en traditionel restaurant i den gamle bydel, kan varmt anbefales.

Du behøver ikke at besøge øen under en af folkemusikfestivallerne for at se liv i byen. Der er et udvalg af barer, pubber, diskoteker og et casino, både i centrum af byen og nær havnen.

Er du til indkøb vil du være begejstret for de mange indkøbscentre, mærkevareforretninger samt forretninger med traditionelle broderier og souvenirs i området. Et besøg på Lavradores markedet er et must for den dynamiske, farverige og unikke atmosfære.

 
Tjek priser og bestil online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.