WIFI

Malo Clinic Spa på Melia Madeira Mare Hotel

Malo Clinic Spa vil fremkalle dine dypeste sanser gjennom sine bemerkelsesverdige spabehandlinger, en nøye utformet arena og utstyr av toppkvalitet.

Med en rekke drømmende atmosfærer for å berolige kropp og sinn, har Malo Clinic Spa skapt et virkelig unikt tema av velvære, og transportert gjestene til en solfylt strand og naturlig landsby med sin dekor og høyteknologiske evne til å reprodusere spesifikke lydeffekter og dufter.

Unn deg denne sensoriske reisen og dra nytte av de mange luksuriøse øyeblikkene av ro som kan utforskes på dette spaet.

Acqua Zone består av en rekke behandlinger med mål å rense kropp og sinn gjennom hydroterapi, vannbad, Vichy-dusj, sveitsiske dusjer og regnbyger. Et boblebad, sauna og Hammam fullfører denne anbefalte opplevelsen.

Siden massasje er et vesentlig element når det gjelder å slappe av, har Malo Clinic Spa utviklet en personlig massasje som gir deg en glødende følelse av velvære.

Inkludert 9 kontorer for spesifikke behandlinger, tar dette senteret fortsatt besøkende på en skjønnhetssalong, frisør og et fullt utstyrt treningsstudio.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.