WIFI

Møter og arrangementer på hotellet, Funchal, Madeira

Å holde møter på Meliã Madeira Mare, vil være en hyggelig opplevelse for de som velger det. Hotellet stiller med seks moderne møterom med distinkte dimensjoner og muligheter, moderne innredning og nøkterne mønstre som fyller disse rommene sammen med den fantastiske stemningen det skaper, og som vil gjøre disse anledningene til givende opplevelser.

Funchal 1 og Funchal 2 er designet for U-stil ordning av sitteplasser, mens Funchal 3, Funchal 4, Funchal 5 og den store Funchal “500 Anos” salen kan ordne sitteplassene ulikt, fra cocktails og banketter, til teater, klasserom og U-stil møter. Kapasiteten varierer i henhold til bestemte arenaer, og kan variere fra 14 til over 100 personer per rom.

En skjerm og to video-prosjektorer er inkludert i hvert rom. Ytterligere utstyr kan bli forespurt mot en ekstra kostnad. Møtepakker kan også organiseres og varierer etter personlige behov.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
  • 04meet.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.