WIFI

Melia Madeira Rom og Suiter

Hotell Melia Madeira Mare tilbyr en subtil og behagelig måte til å nyte oppholdet ved å stimulere alle 5 sanser: Rike teksturer på veggene og myke tekstiler til å ta på, nydelig spill av farger med spesiell belysning, treffende dekorasjon, dempet musikk i offentlige områder og et fantastisk utvalg av restauranter og barer.

Det er 220 rom hvor du også finner en liten overraskelse til alle dine sanser:

Tomannsrom
Myke farger med et delikat anstrøk av lavendel i komfortable rom med en privat møblert veranda og delvis havutsikt eller landutsikt vil ønske deg velkommen inn. Rommet tilbyr utsikt over havet, promenaden, hagen eller nøye velstelte offentlige områder på hotellet. Sengetøyet er 100% bomull samt håndklær. Dette rommet er utstyrt med en enkel stol, et skrivebord og et komplett bad med badekar, separat dusj, tregulv og et vindu med gardin til soverommet for en ekstra mengde av naturlig lys. Badet har to vasker, et utvalg av gjesteartikler, hårtørker, make-up speil, badekåper og slippers.

Superior rom
Superior rom deler den avslappende dekorasjonen og komfortable fasiliteter som tomannsrommet tilbyr pluss at de befinner seg over 4. etasje med en fantastisk frontal utsikt over havet. Det myke og lindrende fargeskjemaet er det samme, og også det romslige og fullt utstyrte badet. Alle verandaer er private og fullt møblert.

Premium Suite
Et komfortabelt og elegant alternativ for den uavhengige alene eller familier som reiser sammen. Denne suiten tilbyr et komplett kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin, full størrelse kjøl / frys, spiskammer, mikrobølgeovn og fullt utstyrt inkludert en brødrister. 

Det separate soverommet har en LCD-TV og stue-området omfatter en sovesofa, bord og stoler, samt en romslig møblert terrasse inkludert solsenger. Badet er komfortabelt og romslig. Samme fasilitetene som tomannsrommene.

Master Suite
Master suiten er et stort rom med kjøkken, stue med sofa, LCD TV og et bord med stoler. Soverom området tilbyr alle bekvemmeligheter som Melia Madeira Mare overvelder sine gjester med. Den spektakulære verandaen er fullt møblert med bord og stoler samt 4 solsenger til å nyte varmen av solen.

Executive Suite 

Executive suiten tilbyr alle bekvemmeligheter som Master suiten men inkluderer ikke kjøkken.

Alle rom og suiter har individuelt kontrollert air condition, safe, minibar, kaffe-og tefasiliteter, flatskjerm-TV 32 ", kabel-kanaler, betal-TV, direkte telefon, bredbånd internett og 24 timer rom service.

Alle suitene tilbyr garderober med lys.

Det er kommuniserende rom tilgjengelig samt avlåste områder for to eller flere rom og en etasje for røykere.


 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.