WIFI

Malo Clinic Spa in het Melia Madeira Mare Hotel

De Malo Clinic Spa doet uw diepste zintuigen prikkelen door de opmerkelijke spabehandelingen, de zorgvuldig ontworpen locatie en apparatuur van topkwaliteit.

De Malo Clinic koos voor verschillende betoverende atmosferen om lichaam en geest te ontspannen en het creƫerde een unieke tempel van ontspanning waarbij gasten door de schitterende inrichting en high-tech mogelijkheden om speciieke geluiden en geuren te reproduceren, worden meegevoerd naar zonnige stranden en een natuurlijk landschap.

Trakteer uzelf op deze zinneprikkelende reis en profiteer van de vele luxe momenten van rust die u op deze locatie ervaart.

Het Acqua Zonecircuit bestaat uit een ruim aanbod aan behandelingen die zijn bedoeld het lichaam en geest te reinigen door middel van hydrotherapie, waterbadcontrasten, Vichydouches, Zwitserse douches en Regendouches. Een bubbelbad, sauna en hammam maken deze warm aanbevolen belevenis compleet.

Omdat massages een essentieel element van ontspanning zijn, heeft de Malo Clinic Spa een persoonlijke massage ontwikkeld die u een optimaal gevoel van welzijn bezorgt.

Met 9 ruimten voor specifieke behandelingen voorziet deze locatie bezoekers van een schoonheidssalon, kapsalon en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

 
Check tarieven en boek online
Gran Canaria - MeliĆ” Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.