WIFI

Malo Clinic kylpylä Melia Madeira Mare Hotel´ssa

Malo Clinic kylpylä tulee herättämään syvimmät tunteenne läpi sen merkittävien kylpyläterapioiden, ja se on huolellisesti suunniteltu paikka ja huippulaatu varustuksella.

Valiten eri unelmoivista ilmapiireistä rauhoittamaan vartaloanne ja mieltänne, Malo Clinic kylpylä on luonut todella ainutlaatuisen rentoutumisen temppelin, vieden vieraat aurinkoisiin rannan vierellä oleviin puitteisiin ja luonnon mukaansa ottavalle maaseudulle sen sissutuksella ja huipputeknologian taidoilla toistaa erityisiä äänitehosteita ja tuoksuja.

Hemmotelkaa tällä aistillisella matkalla ja hyötykää monista rauhallisuuden ylellisistä hetkistä jotka ovat tutkittavana tässä paikassa.

Acqua Zone kierros koostuu valikoimasta hoitoja jotka on tarkoitettu puhdistamaan vartaloa ja mieltä vesiterapian, vesikylpyjen vastakohtien, Vichy suihkujen, sveitsiläisten suihkujen ja sadesuihkujen kautta. Poreallas, sauna, ja hammam täydentävät tätä korkeasti suositeltua kokemusta.

Koska hieronnat ovat olennainen osa kun on kyse rauhoittumisesta, Malo Clinic kylpylä on kehittänyt henkilökohtaisen hieronnan joka elvyttää äärimmäisen hyvinvoinnin tunteenne.

Sisältäen 9 vastaanottohuonetta erityishoidoille, tämä paikka tarjoaa kävijöille vielä kauneussalongin, kampaajan ja täydellisesti varustetun kuntoiluklubin.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.