WIFI

Melia Madeira Restauranter og Barer

Det gastronomiske utvalget på Melia Madeira Mare er variert og tilbyr fantastiske restauranter og barer som alle ligger i idylliske omgivelser med attraktiv dekorasjon.

La Luna Terrasse bar 

Fra det øyeblikket du går inn på hotell Melia Madeira Mare blir du ønsket velkommen av en stor lobby full av naturlig lys med utsikt over havet hvor La Luna Terrasse bar ligger. Velg mellom innendørs lounge området eller terrassen med klar orientalsk stemning, dempet musikk og panoramautsikt over havet, promenaden og den blå himmelen. 

Denne loungebaren tilbyr et stort utvalg av drinker og cocktails, samt en meny med "tapas", lett snacks tilberedt med utvalgte ingredienser.

Restaurant Mare Nostrum 

Hoved restauranten er et stort område med utsikt over bassenget og havet. Frokostbuffét serveres inne eller på terrassen. A-la-carte menyen tilbyr et deilig og variert utvalg av menyer, alt fra World kjøkken til tapas, grillmat og for en annerledes og eksotisk smak, en Sushi Bar

Restaurant / Bar O Ilhéu 

Med imponerende utsikt over holmen og havet tilbyr Melia Madeira Mare O Ilhéu Pool Bar. Nyt varmen av Madeira solen mens du nyter din favoritt drink eller cocktail ved bassenget. Det er også et utvalg av sunne drikker og tapas som blir servert på den vanlige restauranten ved bassenget, i et nydelig skyggelagt område med utsikt over promenaden og havet.

Restaurant Il Massimo 

En koselig og elegant italiensk restaurant for et mer intimt og romantisk måltid. Menyen tilbyr et utsøkt utvalg av retter fra ulike regioner i Italia, og det er også en Sushi meny

El Piano Bar 

Plassert innendørs ved Mare Nostrum Restaurant.  Dette er stedet til å slappe av og nyte levende musikk og din favoritt cocktail. Bak scenen er det et stort glass vindu som forbinder baren med røykestuen. Utsøkt dekorert til å nyte levende musikk og stemning i baren.


 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.