WIFI

Meliã Madeira Restauranter og Barer

Det gastronomiske udvalg på Meliã Madeira Mare er varieret og der tilbydes ikke kun fantastiske restauranter og barer, men de er også alle beliggende i idylliske omgivelser med en attraktiv indretning.

La Luna Terrace Bar
Fra det øjeblik, hvor du ankommer til hotel Meliã Madeira Mare, vil du blive modtaget i en stor lobby badet i sollys med udsigt over havet, hvor du også finder La Luna Terrace Bar. Vælg mellem det indendørs loungeområde eller terrassen med det tydelige orientalske præg, blid musik og panoramaudsigt over havet, promenaden og de blå skyer.
Denne loungebar tilbyder et rigt udvalg af drinks og cocktails samt tapasmenuer – små snacks tilberedt af udvalgte ingredienser.

Restaurant Mare Nostrum
Hovedrestauranten er beliggende i et rummeligt område med udsigt over poolen og havet. Morgenmadsbuffeten servere inden døre eller på terrassen. A la carte-menuen tilbyder et lækkert og rigt udvalg af menuer, lige fra det globale køkken til tapas, et udvalg af grillretter og sushibar, for dem, der ønsker en anderledes og eksotisk oplevelse.

Restaurant/Bar O Ilhéu
O Ilhéu er Meliã Madeira Mare’s poolbar, der har en imponerende udsigt over øen og havet. Nyd varmen fra Madeiras sol mens du nyder din yndlingsdrink eller -cocktail ved poolen. Der tilbydes også et udvalg af sund mad og tapas, der serveres fra den afslappende restaurant ved siden af poolen i et skønt område med skygge med udsigt over promenaden og havet.

Restaurant Il Massimo
En hyggelig og elegant italiensk restaurant, hvis du ønsker et mere intimt og romantisk måltid. Menuen tilbyder et rigt udvalg af retter fra forskellige italienske regioner og der er også en sushimenu.

El Piano Bar
Baren befinder sig indendørs, ved siden af restaurant Mare Nostrum, og det er stedet, hvor man kan slappe af og nyde livemusik og sin yndlingscocktail. Bag scenen er der et stort glasvindue, der forbinder baren med rygeafdelingen, og som er dekoreret på en udsøgt måde, således at man derfra kan nyde livemusikken og atmosfæren fra baren.


 
Tjek priser og bestil online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.