WIFI

Meliã Madeira Ravintolat ja Baarit

Meliã Madeira Maren gastronoominen valinta on vaihteleva eikä tarjoa ainoastaan hienoja ravintoloita ja baareja vaan on myös sijoitettu ihanteelliseen ympäristöön puoleensavetävällä sisustuksella.

La Luna terassibaari
Sillä hetkellä kun astutte Meliã Madeira Mare hotelliin teidät toivotetaan tervetulleiksi suurella aulalla luonnonvalolla ja näköalalla yli valtameren ja siellä on La Luna terassibaari sijoitettu. Valitkaa sisäaula-alueen tai terassin, sitä hallitsevalla itämaisella tunteella, pehmeällä musiikilla ja panoraama näköaloilla yli meren, kävelykadun ja sinisen taivaan, väliltä. Aulabaari tarjoaa laajan valikoiman drinkkejä ja cocktaileja kuten myös “tapas”- ruokalistan, kevyitä välipaloja jotka on valmistettu valituilla aineksilla.

Ravintola Mare Nostrum
Pääravintola on tilava alue näköaloilla yli uima-altaan ja meren. Bufetti aamiainen tarjoillaan sisällä tai terassilla. Â-la-carte ruokalista tarjoaa herkullisen ja vaihtelevan valikoiman ruokalistoja, maailman keittiöstä, tapaksiin, grillivalikoima ja erilaista ja eksoottista hoitoa varten on Sushi baari.

Ravintola/Baari O Ilhéu
Vaikuttavilla näköaloilla yli pienen saaren ja meren, O Ilhéu on Meliã Madeira Maren allasbaari. Nautiikaa Madeiran auringon lämmöstä samalla kun valitsette mielijuomanne tai cocktailinne altaalla; on myös valikoima terveellisiä ruokia tai tapaksia jotka tarjoillaan huolettomassa ravintolassa altaan vieressä, ihanalla varjoisella alueella näköaloilla yli kävelykadun ja meren.

Ravintola Il Massimo
Kodikas ja tyylikäs italialainen ravintola enemmän intiimille ja romanttiselle ruokailulle. Ruokalista tarjoaa erinomaisen valikoiman eri Italian alueilta ja on myös Sushi ruokalista.

Pianobaari
Sijoitettu sisätiloihin, Mare Nostrum ravintolan viereen, tämä on paikka jossa rauhoittua ja nauttia elävästä musiikista ja mielicocktailistanne. Esiintymislavan takana, on suuri lasi-ikkuna joka yhdistää baarin tupakoivien aulaan, erinomaisen kauniisti sisustettu nauttimaan elävästä musiikista ja baarin ilmapiiristä.


 
Tarkista hinnat ja varaa online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.