Golden Residence Ravintola ja Baarit

Golden Residensissä on sisätila- ja ulkoilma baareja ja ravintola erinomaisilla erikoisuuksilla jotka ulottuvat hienovaraisesta keittiöstä eksoottisiin kevyihin ruokiin joista voitte nauttia samalla kun makaatte altaan vierellä.

Golden Flavours ravintola
Täydellinen valinta vieraille jotka eivät mielellään käytä huoneistonsa keittiötiloja vaan nauttivat herkullisesta ruoasta uskomattomissa puitteissa. Valitkaa houkutteleva ruokalista bufetti tyylisen paikallisen ja kansainvälisen keittiön ja à la carte valinnan väliltä.

Ravintola on avoinna myös ulkotiloissa kesäkuukausina, lisäten ympäristön luonnollisen kauneuden ja pehmeän henkäyksen erinomaisesti esille laitettuihin ruokiin.

Ruokalista voidaan tarjoilla myös aurinkotuolillenne, lounasaikaan.

Golden View baari
Ravintolan vieressä tämä cocktailaula tarjoilee kaiken tyyppisiä drinkkejä ja cocktaileja kuten myös perinteisen iltapäiväteen teevalikoimalla ja uutuutena, eri kahveja maailmalta.

Golden In baari
Sijoitettu vastaanoton viereen, tämä on paikka jossa rentoutua illalla. Istukaa mukavasti leposohvilla, pelatkaa biljardia tai nauttikaa taulu TV:stä monella kansainvälisellä kanavalla.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
Pikavaraus
Saapuminen:
Henkilöä:
Huoneita:
Yöpymisiä:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • restaurants_01.jpg
  • restaurants_02.jpg
  • restaurants_03.jpg
  • restaurants_04.jpg
  • restaurants_05.jpg
  • restaurants_06.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.