Perhelomat Madeiralla

Golden Residence tarjoaa erinomaiset tilat ryhmätapahtumille ja juhlille. Kaksi monipuolista huonetta voidaan muuntaa eri tapahtumille, cocktailtilaisuuksista hääaterioihin. Yksityisiä juhlia voidaan myös pitää ulkona rehevissä puutarhoissa. Hotellissa voidaan pitää 20–180 valtuutetun tilaisuuksia ja ryhmävaraukset saavat erityishinnat majoituksessa.

Suunnitteletteko lomaa ystävien ja perheen kanssa? Hyötykää Golden kylpylän erinomaisesta hoitovalikoimasta, sisältäen 2 tai 3 päivän paketit ja käsintehdyt hoidot sopimaan tarpeisiinne. Hotelli tarjoaa ylenpalttisen majoituksen (sisältäen 1 ja 2 makuuhuonetta keittokomerolla), kauniit avoimet tilat ja erinomaisen valikoiman vapaa-ajan tiloja.

Ryhmät voivat lähteä valaiden ja delfiinien katseluretkille, tai kokeilla lainelautailua, laitesukellusta, kilpakalastusta ja muita vesiurheiluja. Kävelyryhmät tulevat hämmästymään erinomaisista Laurissilva metsistä ja luonnon maisemista samalla kun tutustuvat levada kävelyihin läpi saaren. Tunnettu sen valtavasta kauneudesta, Madeira ylpeilee myös monilla puutarhoilla ja puistoilla häikäisevillä kukkaesityksillä ja harvinaisilla alkuperäisillä kasveilla.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
Pikavaraus
Saapuminen:
Henkilöä:
Huoneita:
Yöpymisiä:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.