Kokous- ja yritystapahtumapaikka, Madeiralla

Golden Residence on nykyaikainen hotelli Funchalissa, ihanteellinen pitää kokouksia, liiketoimitilaisuuksia ja yritys lomapaikkoja.

Kaksi uudenaikaista kokoushuonetta voidaan sovitella sopimaan pyyntöihinne – olitte sitten suunnittelemassa konferenssi tyylistä tapahtumaa tai cocktailtilaisuutta. Golden Sophia ja Golden Spirit huoneet on varustettu ilmastoinnilla, pimennysverhoilla ja Wi-Fi yhteydellä, ja niissä voidaan pitää tapahtumia 180 valtuutetulle. Laaja valikoima audiovisuaalisia varustuksia sisältäen kuvanheittimet ja näytöt voidaan tarjota pyydettäessä, kuten myös puhujapöntöt, fläppitaulut, paperia ja kyniä. Gourmet virvoitusjuomat ja juhla-ateriat tarjotaan myös.

Täydennetty ylellisellä majoituksella ja huomaavalla palvelulla, hotelli ylpeilee lumoavilla näköaloilla yli erinomaisen Cabo Girão merikallion ja laajan valikoiman vapaa-ajan palveluja sisältäen loistokkaan kylpylän, kuntosalin ja uima-altaat. Yritysvieraat nauttivat Madeiraviini tervetuliaisdrinkin hotelliin saavuttaessa—hieno tapa aloittaa työlomanne tällä ainutlaatuisella saarella.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
Pikavaraus
Saapuminen:
Henkilöä:
Huoneita:
Yöpymisiä:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.