Golden Residence Restaurant og Barer

Golden Residence har innendørs og utendørs barer og en restaurant med flotte spesialiteter som spenner seg fra delikat mat til eksotiske småretter som du kan nyte mens du ligger ved bassenget.

Golden Flavours Restaurant
Det perfekte alternativet for gjester som ikke ønsker å bruke kjøkkenet i leiligheten men heller vil nyte et herlig måltid i flotte omgivelser. Velg mellom buffet-stilen med regionale og internasjonale retter og à la carte utvalget som tilbyr en fristende meny.

Restauranten er også åpen utendørs i sommermånedene, og tilfører en naturlig skjønnhet av området og en myk bris til flotte presenterte retter.

Menyen kan også bli servert ved solsengen under lunsj tid.

Golden View Bar
Ved siden av restauranten ligger denne cocktail loungen som serverer alle slags drinker og cocktails samt tradisjonell ettermiddagste med et utvalg av te, og som en innovasjon, ulik kaffe fra hele verden.

Golden In Bar
Ligger ved resepsjonen. Dette er stedet til å slappe av om kvelden. Sitt komfortabelt på sofaer, spill biljard eller nyt noen av de mange internasjonale kanalenen på fltaskjerm-TVen

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rom:
Døgn:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • restaurants_01.jpg
  • restaurants_02.jpg
  • restaurants_03.jpg
  • restaurants_04.jpg
  • restaurants_05.jpg
  • restaurants_06.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.