Madeiran Golf

Madeira on suosittu kohde innokkaalle golffarille, tarjoten erinomaiset sääolosuhteet ja kaksi ensimmäisen luokan golfkenttää haastamaan pelinne.

Kumpikin klubi on erilainen tarjoten kaksi hyvin erilaista kenttää jotka varmasti tyydyttävät kaikkia, ammattilaisista vasta-alkajiin.

Tehkää tiivarauksenne hotellin vastaanotossa ja nauttikaa alennuksesta Golden Residencen vieraille molemmilla golfkentillä. Hotelli on myös virallinen suuren golfyhdistyksen osakas Saksassa.

Kaksi Madeiran golfkenttää:

Palheiro Golf
Tuskin 10km päässä Funchalista, tämä kaunis golfkenttä on vuorten puolella aivan kuin se olisi suuri ja vihreä kuisti avautuen yli Funchalin, sen lahden ja valtavan valtameren.

Tämä 18-reikäinen, par 72 kenttä rakennettiin Palheiron puutarhoihin, tunnettu sen kypsistä puista ja koska se on yksi saaren vanhimmista ja suurimmista yksityisistä maatiloista. 18-reikä päättyy klubitalon kohdalla jossa voi ottaa hyvin ansaitun drinkin. Tämä on varmastikin ylellinen puite jännittävällä kentällä erinomaiselle päivägolfin peluulle.

Santo da Serra Golf
Tämä on ensimmäinen golfkenttä joka rakennettiin Madeiralla jo vuonna 1937 kun ryhmä brittiläisiä uudisasukkaita aloittivat yhdeksällä reiällä.

Vuonna 1991 viimeiset 18-reikää lisättiin idylliseen Santo da Serran kylään, tehden siitä 27-reikäisen, par 72 kentän.

Vain 20 minuutin matkan päässä Funchalin keskustasta, vierailkaa ihanalla kentällä rehevän kasviston keskellä panoraama näköaloilla yli Madeiran eteläosan ja nauttikaa tyylikkäästä golfin peluusta, perinteisessä ilmapiirissä.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
Pikavaraus
Saapuminen:
Henkilöä:
Huoneita:
Yöpymisiä:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • golf_01.jpg
  • golf_02.jpg
  • golf_03.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.