Golden Residence hotelli Funchal Madeiran

GPS koordinaattorit: Leveysaste 32°38'11.39"N Pituusaste 16°56'47.99"W


Madeiran etelärannikon erinomainen sää korostuu vielä Golden Residence hotellin erikoisella sijainilla yhdessä tämän subtrooppisen saaren lämpimimmällä paikalla; banaaniviljelykset todistavat tämän koska ne löytyvät ainoastaan lämpimimmiltä alueilta.

Golden Residence hotelli on Praia Formosan (Madeiran pisin ranta) ja kävelykadun välissä, pitkä ja mukava kävely meren äärellä Lidoon jonne on siroteltu ravintoloita ja yleinen hienojen kukkien esittely joistaMadeira on hyvin tunnettu.

Funchal on Madeiran pääkaupunki josta löydätte ihania ja huolellisesti hoidettuja kaupungin puutarhoja, kauppoja (paikallisia ja kansainvälisiä), kahviloita, ravintoloita, museoita ja paljon tilaa jossa voi nauttia mukavasta kävelystä veden äärellä. Vain 300 metrin päässä hotellin sisäänkäynniltä on uudenaikainen ulkoilma kauppakeskus monella kansainvälisellä kaupalla, ravintoloilla ja suuri supermarketti tarjoten paljon paikallisia tuoreita tuotteita.

Sijainti on rauhallinen vaikkakin monella paikalla ympäristössä mihin mennä kuten baareja ja ravintoloita. Doca do Cavacas, ihana uintialue luonnon kivialtailla on myös kahden minuutin matkan päässä.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
Pikavaraus
Saapuminen:
Henkilöä:
Huoneita:
Yöpymisiä:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • location_01.jpg
  • location_02.jpg
  • location_03.jpg
  • location_04.jpg
  • location_05.jpg
  • location_06.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.