WIFI

Meliã Madeira Huoneet ja Sviitit

Hotelli Meliã Madeira Mare on löytänyt hienon ja mukavan tavan saada teidät nauttimaan stimuloimalla kaikkia 5 aistia: ylellinen pinta seinissä ja rakenteissa kosketeltavissa, ihana värien leikki erityisellä valoituksella, silmäänpistävä sisustus, pehmeä musiikki kaikilla yleisalueilla ja hieno valinta ravintoloita ja baareja.

On 220 huonetta joista löydätte myös pienen yllätyksen kaikille aisteillenne:

Kahden hengen huone
Pehmeät värit laventelin hienovaraisella kosketuksella mukavassa huoneessa yksityisellä kalustetulla kuistilla ja sivuttaisella merinäköalalla tai näköalalla maalle toivottavat teidät tervetulleeksi. Näköalat avautuvat merelle, kävelykadulle, puutarhoihin tai hotellin huolellisesti hoidettuihin yleisalueisiin. Sänkyvaatteet ovat 100% puuvillaa kuten myös kaikki pyyhkeet. Tämä huone on varustettu nojatuolilla, työpöydällä ja täydellisellä kylpyhuoneella kylpyammeella, erillisellä suihkulla puulattialla ja ikkuna verholla avautuen makuuhuoneeseen runsaalla luonnonvalolla. Kylpyhuoneessa on kaksi pesuallasta, valinta virkistysmahdollisuuksia, hiustenkuivaaja, pukeutumispeili, kylpytakit ja tossut.

Korkeamman tason huone
Korkeamman tason huoneet jakavat kahden hengen huoneen rentouttavan sisustuksen ja mukavat tilat ja ne on sijoitettu viidennestä kerroksesta ylöspäin hienoa kohtisuoraa valtamerinäköalaa varten. Pehmeä ja rauhoittava värikaava on sama ja myös tilava ja täysin varustettu kylpyhuone. Kaikki kuistit ovat yksityisiä ja täysin varustettuja.

Premiun sviitti
Mukava ja tyylikäs vaihtoehto riippumattomalle matkustajalle tai yhdessä matkustaville perheille, tämä sviitti tarjoaa täydellisen keittiön uunilla, astianpesukoneella, täysikokoisella jääkaapilla/pakastimella, mikroaaltouunilla ja se on täysin varustettu sisältäen leivänpaahtimen.
Erillisessä makuuhuoneessa on LCD- näyttö TV ja olohuone sisältää sohvasängyn, pöydän ja tuolit kuten myös tilavan kalustetun kuistin joka sisältää aurinkotuolit. Kylpyhuone on mukava ja tilava jakaen kahden hengen huoneen varustukset.

Master sviitti
Master sviitti on tilava huone keittokomerolla, olohuoneella jossa on sohva, LCD TV ja pöytä ja tuolit. Kylpyhuone tarjoaa kaikki Meliã Madeira Maren ylenmääräiset mukavuudet vierailleen. Loistava kuisti on täysin kalustettu pöydällä ja tuoleilla kuten myös neljällä aurinkotuolilla nauttimaan auringon lämmöstä.

Johtotason sviitti
Johtotason sviitti tarjoaa kaikki Master sviitin mukavuudet paitsi keittokomeron.

Kaikki huoneet ja sviitit jakavat yksilöllisesti säädettävän ilmastoinnin, kassakaapin, minibaarin, kahvin ja teenkeitto mahdollisuudet, taulu-TV 32”, kaapelikanavat, maksu TV:n, suoravalinta puhelimen, laajakaista internet-yhteyden ja ympärivuorokautisen huonepalvelun.

Kaikki sviitit tarjoavat vaatekaapin valolla.

Saatavilla on yhdistyviä huoneita kuten myös lukittuja alueita kahdelle tai useammalle huoneelle ja kerros tupakoimattomille vieraille.


 
Tarkista hinnat ja varaa online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.