WIFI

Meliã Madeira Værelser og Suiter

Hotel Meliã Madeira Mare giver dig på en fin og behagelig måde mulighed for at nyde dit ophold på ved at få stimuleret alle 5 sanser: Fyldige strukturer på vægge og stoffer, der kan berøres, skønne farvespil med en særlig lyssætning, en enestående indretning, blid musik på fællesområderne og et fantastisk udvalg af restauranter og barer.

Hotellet har 220 værelser, hvor dine sanser også vil blive overrasket:

Dobbeltværelse
Du bydes velkommen til blide farver med sarte strejf af lavendel i et komfortabelt værelse med møbleret veranda og udsigt mod havet eller landsiden. Der er udsigt over havet, promenaden, parken eller hotellets velplejede fællesområde. Sengetøj samt håndklæder er i 100% bomuld. Værelset indeholder en lænestol, et arbejdsbord og et gennemført badeværelse med badekar, separat brusebad med skibsdæk i træ og et vindue med gardin til soveområdet, der giver yderligere sollys ind i rummet. Badeværelset har to vaske, et udvalg af faciliteter, hårtørrer, makeupspejl, badekåber og slippers.

Superiorværelse
Superiorværelserne har samme afslappende indretning og komfortable faciliteter som dobbeltværelserne, og dertil kommer, at de befinder sig over 4. sals-niveau og dermed har en fantastisk udsigt over havet. Det bløde og beroligende farvevalg er det samme som for dobbeltværelserne, ligesom det rummelige og fuldt udstyrede badeværelse. Verandaerne, der hører til hvert enkelt værelse, er fuldt møbleret.

Luksussuite
Et komfortabelt og elegant valg for den selvstændigt rejsende eller familier, der rejser sammen. Denne suite tilbyder et fuldt udstyret køkken med ovn, opvaskemaskine, køleskab/fryser i fuld størrelse, mikrobølgeovn og alt i udstyr inklusive en toaster.
Det adskilte soveværelse har LCD-tv og opholdsområdet indeholder en soveseng, bord og stole samt en rummelig møbleret veranda, inklusive solsenge. Badeværelset er komfortabelt og rummeligt og har samme faciliteter som dobbeltværelserne.

Mastersuite
Mastersuiten er et rummeligt værelse med køkkenniche, opholdsområde med sofa, LCD-tv og bord og stole. Soveværelset har al den komfort, som Meliã Madeira Mare overøser sine gæster med. Den spektakulære veranda er fuldt møbleret med bord og stole samt 4 solsenge, hvor man kan nyde solens varme.

Executivesuite
Executivesuiten tilbyder samme komfort som mastersuiten, undtagen køkkennichen.

Alle værelser og suiter har individuelt styret aircondition, boks, minibar, mulighed for at lave kaffe og te, 32-tommers fladskærms-tv, kabel-tv, betalings-tv, gennemvalgstelefon, internetforbindelse via bredbånd og roomservice 24 timer i døgnet.

Alle suiter har klædeskabe med indbygget lys.

Der er flere indbyrdes forbundne værelser til rådighed samt aflåste områder med to eller flere værelser og en etage til gæster, der ryger.


 
Tjek priser og bestil online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.