WIFI

Hotellocatie voor bijeenkomsten en bedrijfsevenementen, Funchal, Madeira

Zaken doen zal delegatieleden die voor de zalen in het Meliã Madeira Mare hebben gekozen, zeker bevallen. Er zijn 6 moderne vergaderzalen met goede afmetingen en capaciteiten en de moderne inrichting en ingetogen patronen van deze zalen zullen in combinatie met de heerlijke sfeer van deze gelegenheden een ervaring maken die voldoening schept.

De zalen Funchal 1 en Funchal 2 zijn uitsluitend bestemd voor opstellingen in U-vorm. De zalen Funchal 3, Funchal 4, Funchal 5 en de grote Funchal “500 Anos” Balzaal kunnen worden aangepast aan verschillende situaties, van cocktails tot banketten, en voor bijeenkomsten in theater-, klaslokaal- en U-stijl. Capaciteiten variëren overeenkomstig de specifieke locaties van 14 tot 100 personen per zaal.

In elke zaal hebt u de beschikking over een scherm en 2 videoprojectors. Tegen betaling kunt u om extra apparatuur vragen. Er zijn arrangementen mogelijk en deze variëren overeenkomstig uw persoonlijke wensen.

 
Check tarieven en boek online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
  • 04meet.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.