Pikavaraus
Saapuminen:
Henkilöä:
Huoneita:
Yöpymisiä:
WIFI

Vieraiden huomautuksia

 
 

Kommentit  

 
#3 Allyson 25.06.2010 22:02
Halusimme vain käyttää hyväksi tämän mahdollisuuden sanoa “KIITOS” erinomaisesta käynnistä viime viikolla. Hotelli oli erinomainen ja palvelu mallikelpoinen. Lisänä tullut huoneen nosto oli ihana ja ruoka aivan fantastinen ja todilla hintansa arvoinen. Haluaisimme tuoda esille arvostuksemme joustavuuteen joka näkyi kun jatkoitte huoneen luovuttamisaika amme joka mahdollisti että pystyimme nauttimaan tiloista siihen asti kunnes meidät noudettiin lentokentälle. Kaikki nämä “pienet yksityiskohdat” yhdessä tekevät palvelusta todellisen 5* luonteeltaan. Tulemme varmasti takaisin, ja haluamme vielä kerran kiittää teitä erinomaisesta tauonpidosta.
Ystävällisin terveisin, Dave & Allyson Hand
Lainaa
 
 
#2 Paivi Luhtaniemi 16.04.2010 15:01
Arvoisa henkilökunta, kiitos!
Kyllä, olemme takaisin kotona mutta osa sydämestämme on yhä siellä! Olen varma että tulemme takaisin Madeiralle... en voi sanoa koska. Toivottavasti nopeasti. Lomamme oli hyvin mukava. Sää oli erittäin hyvä ja Hotel Melia Mare on paras hotelli jossa olemme koskaan olleet. Aamiainen – erinomainen huone – todella mukava, erityisesti sänky oli paras jossa olen koskaan nukkunut!
Palvelu – erittäin hyvä jne. jne. Meillä oli myös "Nunin laakson" retki, jonka varasimme myös toimistostanne. Se oli hyvin mukava retki.
Kiitos myös avustanne hotelli varauksemme kanssa ennen matkaamme!
Kun suunnittelemme seuraavaa matkaamme Madeiralle haluamme mielellämme käyttää taas toimistoanne. Toivottaen teille kaikkea hyvää.
Ystävällisin terveisin,
Mr. Ari Luhtaniemi & Mrs. Paivi Luhtaniemi Suomi
Lainaa
 
 
#1 Jeremy Preston-Hoar 18.03.2010 19:56
Hei, saisinko muistuttaa mieltymyksestän i Hotel Melia Madeira Maressa vietetystä ajastani. Kuten ilmoitin vastaanotto henkilökunnalle hotellista lähtiessäni – vietän noin 150 päivää vuodessa hotelleissa liikematkalla ja Melia Madeira Mare oli paras hotelli jossa olen ollut viimeisinä 5 vuotena. Se on erinomainen hotelli ihanalla henkilökunnalla .
Lainaa
 
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.