Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rum:
Övernattningar:
WIFI

Gästernas kommentarer

 
 

Kommentarer  

 
#3 Allyson 2010-06-25 22:02
Vi vill skriva till er för att passa på att säga TACK för den underbara vistelsen förra veckan. Ett fantastiskt hotell och utmärkt service! Det var toppen att kunna uppgradera rummet och maten var helt enastående, det gav valuta för pengarna. Vi uppskattade verkligen att ni kunde vara flexibla med utcheckningstid en, för då kunde vi passa på och njuta av hotellet ända tills det var dags att åka till flygplatsen. Alla de här ”små detaljerna” sammantagna gjorde att vår vistelse blev en riktig 5* semester. Vi kommer tillbaka och vill tacka ännu en gång för härliga dagar.
Vänliga hälsningar, Dave och Allyson Hand
Citera
 
 
#2 Paivi Luhtaniemi 2010-04-16 15:01
Bästa personal, tack!
Ja, vi är hemma igen men en del av våra hjärtan finns kvar hos er! Jag är säker på att vi kommer tillbaka till Madeira... Jag kan inte säga när. Förhoppningsvis snart. Vår semester var väldigt trevlig. Vädret var väldigt bra och Hotel Melia Mare är det bästa hotell vi någonsin har bott på. Frukost – Utmärkt rum – Väldigt trevligt, speciellt sängen var den bästa jag någonsin sovit i! Service – Mycket bra osv. Vi har också deltagit i utflykten till "Nunnornad dal", som vi också bokade från vår agentur. Det var en mycket trevlig utflykt.
Tack också för er hjälp med våra hotellbokningar före vår resa!
När vi planerar vår nästa resa till Madeira kommer vi säkert att använda er agantur igen. Vi önskar er allt gott.
Bästa hälsningar,
Herr Ari Luhtaniemi och Fru Paivi Luhtaniemi, Finland
Citera
 
 
#1 Jeremy Preston-Hoar 2010-03-18 19:56
Hej, kan jag få uttrycka min glädje över den tid som jag vistades på Hotel Melia Madeira Mare. Som jag nämnde till receptionsperso nalen vid min avresa – jag bor omkring 150 dagar per år på hotell för mina affärer och Melia Madeira Mare var det bästa hotell jag har bott på under de senaste 5 åren. Det är ett högklassigt hotell med en underbar personal.
Citera
 
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.