Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rom:
Døgn:
WIFI

Gjestenes kommentarer

 
 

Kommentarer  

 
#3 Allyson 25-06-2010 22:02
Vi ville bare benytte denne muligheten til å si “TUSEN TAKK” for et fantastisk opphold i forrige uke. Hotellet var supert og servicen eksemplarisk. Den gratis romoppgradering en var flott og maten helt fantastisk, og utmerket valuta for pengene. Vi ønsker å vise vår takknemlighet for den fleksibiliteten dere viste ved å utvide vår utsjekkingstid, som gjorde det mulig for oss å nyte fasilitetene til vi måtte dra til lufthavnen. Alle disse “små tingene” kombinert gjør at deres tjenester virkelig fortjener 5 stjerner. Vi kommer helt sikkert tilbake, og ønsker bare å si takk igjen for en flott ferie.
Med vennlig hilsen
Dave og Allyson Hand
Siter
 
 
#2 Paivi Luhtaniemi 16-04-2010 15:01
Hei alle sammen!
Ja nå er vi endelig tilbake fra ferie, men hjertene våre ligger igjen der! Jeg er helt sikker på at vi vil dra tilbake til Madeira, men jeg vet ikke helt når. Forhåpentligvis snart. Ferien vår var fantastisk! Været var kjempe fint og hotellet Melina Mare er det beste hotellet vi noen gang har vært på. Frokost - fantastisk rom - veldig koselig og sengene der var noen av de beste jeg har sovet i!
Servicen var veldig bra osv, osv. Vi tok også en tur i ”nonnenes dal” som vi bestilte fra byrået deres. Det var en kjempe fin tur.
Tusen takk for all hjelp med reservasjon av hotellet vårt før reisen!
Når vi planlegger vår neste tur til Madeira vil vi med glede bruke dere igjen! Ønsker dere alt godt.
Vennlig Hilsen,
Mr. Ari Luhtaniemi og Mrs. Paivi Luhtaniemi Finland
Siter
 
 
#1 Jeremy Preston-Hoar 18-03-2010 19:56
Hei, vil bare si at jeg hadde en herlig tid under oppholdet mitt på Hotel Melia Madeira Mare. Som jeg påpekte i resepsjonen ved avreisen min - Jeg bor rundt 150 dager i året på forskjellige hotell i forbindelse med forretningsreis er og Melia Madeira Mare er det beste hotellet jeg har bodd på de siste 5 årene. Det er et flott hotell med fantastisk personale.
Siter
 
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.