Snelboeker
Aankomst:
Personen:
Kamers:
Nachten:
WIFI

Gastencommentaren

 
 

Reacties  

 
#4 rene willaert devos 02-10-2010 11:55
Net 5 dagen geweest uitstekend hotel vriendelijke bediening.
voor herhaling vatbaar
Citeer
 
 
#3 Allyson 25-06-2010 22:02
We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om ‘DANKJEWEL’ te zeggen voor een uitstekend verblijf afgelopen week. Het hotel was super, en de service voorbeeldig. De opwaardering van de kamer was geweldig, het eten was absoluut fantastisch, al met al z’n geld waard. We willen ook graag onze waardering uiten voor de flexibiliteit voor wat betreft de uitchecktijden, zodat we gebruik konden blijven maken van de faciliteiten totdat we naar het vliegveld konden. Al deze ‘kleine dingen’ bij elkaar zorgen voor een absolute 5-sterrenservic e. We zullen zeker terugkomen, en willen jullie nogmaals bedanken voor de heerlijke vakantie.
Vriendelijke groeten, Dave en Allyson Hand
Citeer
 
 
#2 Paivi Luhtaniemi 16-04-2010 15:01
Beste allemaal: bedankt!
Ja, we zijn weer thuis maar een deel van ons hart is nog bij jullie. Ik weet zeker dat we nog eens terugkomen naar Madeira...Ik kan nog niet zeggen wanneer. Ik hoop heel snel. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het weer was prima en Hotel Melia Mare is het beste hotel waar wij ooit geweest zijn. Ontbijt – prachtige kamer – heel goed. Vooral het bed was het beste bed waar ik ooit in heb geslapen!
Service – uitstekend, en ga zo maar door. We hebben ook de excursie naar de ‘Nonnenvallei’ gemaakt, geboekt bij jullie agentschap. Het was een prachtige excursie. ok heel erg bedankt voor jullie hulp bij het maken van de hotelreserverin g voor deze trip!
Bij het plannen van onze volgende vakantie naar Madeira zullen wij met plezier weer gebruik maken van uw agentschap. Wij wensen jullie het allerbeste.
Met vriendelijke groet,
Citeer
 
 
#1 Jeremy Preston-Hoar 18-03-2010 19:56
Hallo. Ik wil hier nogmaals laten weten dat ik een fantastische tijd heb gehad in Hotel Melia Madeira Mare. Ik zei het bij mijn vertrek al tegen het personeel bij de receptie – ik zit ongeveer 150 dagen per jaar voor zaken in een hotel en het Melia Madeira Mare is het beste hotel waar ik in de afgelopen 5 jaar geweest ben. Het is een uitstekend hotel met geweldig personeel.
Citeer
 
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.