Bestilling
Ankomst:
Personer:
Rum:
Nætter:
WIFI

Kommentarer fra gæster

 
 

Kommentarer  

 
#3 Allyson 25.-06.-2010 22:02
Vi vil bare lige benytte lejligheden til at sige "TAK" for et fantastisk ophold sidste uge. Hotellet var fremragende og servicen eksemplarisk. Den gratis opgradering af værelset var vidunderligt, og maden helt fantastisk, og vi følte virkelig, at vi fik noget for pengene. Vi vil også sige tak, fordi I var så fleksible med hensyn til forlængelse af udtjekning, så vi kunne nyde alle faciliteterne, til vi blev hentet og skulle til lufthavnen. Alle disse "små detaljer" er med til at servicen er til 5 *. Vi vil helt sikkert vende tilbage og siger tak for en fantastisk ferie.
Mange hilsner, Dave og Allyson Hand
Citater
 
 
#2 Päivi Luhtaniemi 16.-04.-2010 15:01
Kære alle. Tak for sidst!
Ja, vi er hjemme igen, men en del af vores hjerter er stadig hos jer! Jeg er sikker på, at vi vil komme tilbage til Madeira ... Jeg kan ikke sige hvornår, men forhåbentlig snart. Vi havde en dejlig ferie. Vejret var godt, og Hotel Melia Mare er det bedste hotel, vi nogensinde har boet på. Morgenmaden var god – værelset var fremragende – i sær sengen. Jeg har aldrig sovet bedre! Servicen – var også god. Vi var også på tur i Nonnernes dal, som vi også havde bestilt gennem jeres bureau. Det var en rigtig dejlig tur.
Vi vil også sige tak for jeres din hjælp med vores hotelreservatio n inden turen!
Når vi skal planlægge vores næste tur til Madeira, vil vii med glæde benytte jeres bureau igen.
Med venlig hilsen
Ari Luhtaniemi & Päivi Luhtaniemi, Finland
Citater
 
 
#1 Jeremy Preston-Hoar 18.-03.-2010 19:56
Hej. Jeg vil bare gerne sige, at vi havde det pragtfuldt på Hotel Melia Madeira Mare. Som jeg fortalte personalet i receptionen ved min afrejse – jeg bor ca. 150 dage om året på hoteller i forretningsøjem ed, og Melia Madeira Mare er det bedste hotel, jeg har boet på, i de sidste 5 år. Det er et pragtfuldt hotel med et dejligt personale.
Citater
 
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.