Golden Residence Hotel Funchal Madeira

GPS Koordinater: Breddegrad 32°38'11.39"N Lengdegrad 16°56'47.99"W


Det enestående været på sør kysten av Madeira forbedres ytterligere ved den spesielle plasseringen av Golden Residence Hotel, som ligger på et av de varmeste stedene til denne subtropiske øya. Banan plantasjer kan vitne om dette da de bare finnes i de varmeste områdene.

Golden Residence Hotel ligger mellom Praia Formosa (Madeiras lengste strand) og strandpromenaden, en lang og hyggelig gangvei langs strandlinjen til Lido med restauranter spredt omkring og en offentlig visning av de fantastiske blomstene  Madeira er kjent for.

Funchal er hovedstaden på Madeira hvor du kan finne flotte og velstelte kommunale hager, butikker (regionale og internasjonale), kafeer, restauranter, museer og mange områder til bare å nyte en hyggelig tur langs strandpromenaden. Bare 300 meter fra hotellets inngang er det et moderne open-air handlesenter med mange internasjonale butikker, restauranter og et stort supermarked med masse regionale ferske produkter.

Beliggenheten er fredelig, men likevel med massevis av steder å besøke i området som barer og restauranter. Doca do Cavacas, en fin badeplass med naturlige havbasseng er 2 minutter unna.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rom:
Døgn:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • location_01.jpg
  • location_02.jpg
  • location_03.jpg
  • location_04.jpg
  • location_05.jpg
  • location_06.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.