Familieferie på Madeira

Golden Residence tilbyr utmerkede fasiliteter for gruppearrangementer og feiringer. To allsidige rom kan tilpasses for ulike arrangementer, fra cocktailfester til bryllupsbanketter. Private fester kan også arrangeres utendørs i den frodige hagen. Hotellet kan innkvartere fra 20 til 180 gjester og grupper få spesialpriser på overnatting.

Planlegger du en ferie med venner og familie? Utnytt det utsøkte utvalg av behandlinger på Golden Spa, inkludert 2- eller 3-dagers pakker og skreddersydde behandlinger tilpasset dine behov. Hotellet tilbyr flott innkvartering (inkludert 1- og 2-roms leiligheter med kjøkkenkrok), flotte, åpne områder for å slappe av og et utmerket utvalg av fritidstilbud.

Grupper kan kose seg med utflukter for se på hvaler og delfiner, eller prøve surfing, dykking, sportsfiske og annen vannsport. Grupper som liker å gå på tur vil bli overrasket av ekstraordinære Laurissilva-skoger og naturlandskap, mens du utforsker Levada-gåturer gjennom hele øya. Madeira er kjent for sin enorme skjønnhet, og mange hager og parker med blendende blomster og sjeldne og stedegne arter

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rom:
Døgn:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.