Golf på Madeira

Madeira er et populært reisemål for ivrige golfspillere og tilbyr flotte værforhold og 2 førsteklasses golfbaner med utfordrende spill.

Hver av klubbene har forskjellige egenskaper og tilbyr to svært forskjellige baner som vil tilfredstille alle, fra proffesjonelle til nybegynnere.

Gjør din Tee reservasjon i hotellets resepsjon, og få rabatt på begge golfbanene som tilbys Golden Residence gjester. Hotellet er også en offisiell partner for flere golf organisasjoner i Tyskland.

De to golfklubbene på Madeira:

Palheiro Golf
Denne vakre golfbanen, knappe 10 km fra Funchal, ligger i en skråning som om det var en stor og grønn terrasse med utsikt over Funchal, havnen og det store havet.

Denne 18-hulls, par 72 banen ble bygget i Palheiro Gardens, berømt for sine store trær og for å være en av de eldste og største private eiendommer på øya. Det 18. hullet ender ved Clubhouse for en velfortjent drink. Dette er absolutt en luksuriøs beliggenhet med en spennende bane for en flott dag med golf.

Santo da Serra Golf
Dette er den første golfbanen som ble bygd på Madeira, så langt tilbake som 1937 da en gruppe britiske nybyggere startet med en ni-hulls bane.

I 1991 ble de siste 18-hullene fullført i den idylliske landsbyen Santo da Serra, slik at det er nå en 27 hull, par 72 bane.

Bare 20 minutter fra Funchal sentrum. Besøk denne fantastiske banen blant frodig vegetasjon, med panoramautsikt over sør Madeira og nyt golf med stil i en tradisjonell atmosfære.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rom:
Døgn:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • golf_01.jpg
  • golf_02.jpg
  • golf_03.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.