Bijeenkomsten en bedrijfsevenementen, Madeira

De Golden Residence is een modern hotel in Funchal, ideaal voor het houden van bijeenkomsten, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes.

Twee moderne vergaderzalen kunnen geheel worden aangepast aan uw specifieke behoeften – of u nu een evenement in conferentiestijl of een cocktailparty organiseert. De Golden Sophia- en Golden Spiritzalen zijn uitgerust met airconditioning, verduisteringsgordijnen en toegang tot WiFi en zij bieden plaats aan professionele evenementen voor maximaal 180 personen. Op verzoek kan een breed aanbod aan audiovisuele apparatuur worden geleverd, met onder andere projectors en schermen, een lessenaar, flip-overs, papier en pennen. Ook verrukkelijke versnaperingen en maaltijden in banketstijl kunnen worden verzorgd.

Het hotel biedt een luxe accommodatie en persoonlijke service en adembenemend uitzicht op de spectaculaire Cabo Girão zeeklif. Verder heeft het een ruim aanbod aan vrijetijdsvoorzieningen met onder andere een luxe spa, een fitnessruimte en zwembaden. Zakelijke gasten genieten bij aankomst van een welkomstdrankje in de vorm van Madeirawijn – een prima manier om uw werkvakantie op dit unieke eiland te beginnen.

 
Check tarieven en boek online
WIFI
Snelboeker
Aankomst:
Personen:
Kamers:
Nachten:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.