Golden Residence Hotel Funchal Madeira

GPS coördinaten: Geografische breedte 32°38'11.39"N Lengte 16°56'47.99"W


Het fantastische weer aan de zuidkust van Madeira wordt nog meer versterkt door de speciale ligging van het Golden Residence Hotel op een van de warmste punten van dit subtropische eiland; de bananenplantages zijn hier de stille getuigen van, omdat deze alleen te vinden zijn in de allerwarmste gebieden.

Het Golden Residence Hotel is gevestigd tussen Praia Formosa (het langste strand op Madeira) en de Promenade, een lange en aangename kustwandeling naar het Lido met zijn restaurants en een publieke opstelling van de fantastische bloemen die Madeira zo geliefd maken.

Funchal is de hoofdstad van Madeira, waar u prachtige en goedverzorgde gemeentetuinen vindt, naast winkeltjes (lokaal en internationaal), café’s, restaurants, musea en veel plekken waar u gewoon van een heerlijke wandeling langs de waterkant kunt genieten. Op slechts 300 m van de ingang van het hotel ligt een modern onoverdekt winkelcentrum, met veel internationale winkels, restaurants en een grote supermarkt waar u veel lokale versproducten kunt vinden.

De ligging is rustig, maar met veel plekken waar u in de omgeving naartoe kunt gaan, zoals bars en restaurants. Doca do Cavacas, een prachtig zwemgebied met natuurlijks rotsbassins ligt op maar 2 minuten.

 
Check tarieven en boek online
WIFI
Snelboeker
Aankomst:
Personen:
Kamers:
Nachten:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • location_01.jpg
  • location_02.jpg
  • location_03.jpg
  • location_04.jpg
  • location_05.jpg
  • location_06.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.