Gezinsvakanties op Madeira

De Golden Residence biedt uitstekende faciliteiten voor groepsevenementen en feesten. Twee flexibele zalen kunnen worden ingericht voor verschillende evenementen, van cocktailparty’s tot bruiloftsbanketten. Privéfeesten kunnen ook buiten worden gehouden in de weelderige tuinen. Het hotel biedt plaats aan feesten voor 20 tot 180 personen en groepsboekingen ontvangen speciale tarieven voor accommodatie.

Plant u een vakantie met vrienden en familie? Profiteer dan van het unieke aanbod behandelingen in de Golden Spa, inclusief 2- of 3-daagse arrangementen en persoonlijke behandelingen die aansluiten op uw behoeften. Het hotel biedt een luxe accommodatie (inclusief appartementen met 1 en 2 slaapkamers en een kitchenette), prachtige open ruimten waar u kunt ontspannen en een ruim aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden.

Groepen kunnen deelnemen aan excursies walvissen en dolfijnen spotten, of zij kunnen surfen, scubaduiken, sportvissen en andere watersporten. Wandelgroepen zullen tijdens een wandeling over de Levadapaden die over het hele eiland lopen, verrukt zijn van de schitterende Laurissilvabossen en het natuurlijke landschap. Madeira staat bekend om de overweldigende schoonheid en het beschikt over veel tuinen en parken met duizelingwekkende bloemenperken en zeldzame inheemse plantensoorten.

 
Check tarieven en boek online
WIFI
Snelboeker
Aankomst:
Personen:
Kamers:
Nachten:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.