Golf in Madeira

Madeira is een populaire bestemming voor de enthousiaste golfer, mede door de fantastische weersomstandigheden en 2 eersteklas golfbanen die u uitdagen voor een potje.

Beide clubs hebben verschillende eigenschappen met twee zeer verschillende banen die zeker geschikt zijn voor zowel pro’s als de beginnelingen.

U kunt uw Tee reserveren aan de hotelreceptie en profiteer van een korting op beide golfbanen, die wordt aangeboden aan gasten van het Golden Residence. Het hotel is eveneens de officiële partner van grote golfbonden in Duitsland.

De twee golfclubs in Madeira zijn:

Palheiro Golf
Deze prachtige golfbaan bevindt zich op nog geen 10 km van Funchal en ligt als een grote, groene veranda op een heuvel met een prachtig uitzicht over Funchal, de baai en de immense oceaan.

Deze baan met 18 holes, par 72, werd aangelegd in de Palheirotuinen, die bekend staan om hun eeuwenoude bomen en om het feit dat het een van de oudste en grootste privélandgoederen op het eiland is. De 18e hole eindigt bij het clubhuis voor een welverdiend drankje. Dit is absoluut een luxueuze omgeving met een uitdagende baan voor een uitstekend dagje golfen.

Santo da Serra Golf
Dit is de eerste golfbaan die al in 1937 op Madeira werd aangelegd toen een groep Britse kolonisten begon met negen holes.

In 1991 werden de laatste 18 holes voltooid in het idyllische dorpje Santo da Serra, waardoor de baan op 27 holes, par 72 kwam.

Breng op maar 20 minuten van het centrum van Funchal, een bezoek aan deze prachtige baan te midden van weelderige groene vegetatie met panoramisch uitzicht over het zuiden van Madeira en geniet van een potje golf in stijl, in een traditionele sfeer.

 
Check tarieven en boek online
WIFI
Snelboeker
Aankomst:
Personen:
Kamers:
Nachten:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • golf_01.jpg
  • golf_02.jpg
  • golf_03.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.