Golden Residence Hotellet Funchal Madeira

GPS Koordinater: Breddegrad 32°38'11.39"N Længdegrad 16°56'47.99"W


Det enestående vejr på Madeiras sydkyst forstærkes yderligere af Hotel Golden Residence’s specielle beliggenhed på et af de varmeste steder på den subtropiske ø. Bananplantagerne er også et bevis på dette, da de kun findes på de varmeste steder

Golden Residence Hotellet ligger mellem Praia Formosa (Madeira's længste strand) og promenaden, en lang og behagelig Kystpromenade der fører til Lido med et stort udvalg af restauranter og et overvældende udbud af de fantastiske blomster som Madeira er så kendt for.

Funchal er hovedstaden på Madeira, hvor de kan finde skønne og velpassede offentlige haver, butikker (lokale og internationale), cafeer, restauranter, museer samt mange områder, hvor de kan nyde en dejlig gåtur langs havet. Bare 300 meter fra hotellets indgang er der et moderne åbent indkøbscenter med mange internationale butikker, restauranter og et stort supermarked, der tilbyder mange af de lokale friske produkter.

Stedet er fredfyldt, men stadig med mange steder, man kan gå til i det omkringliggende område såsom barer og restauranter. Doca do Cavacas, et dejligt svømme område med en naturlig dannet pool blandt klipperne ligger også  bare  to minutter derfra.

 
Tjek priser og bestil online
WIFI
Bestilling
Ankomst:
Personer:
Rum:
Nætter:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • location_01.jpg
  • location_02.jpg
  • location_03.jpg
  • location_04.jpg
  • location_05.jpg
  • location_06.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.